Godkendelse af databehandleraftale i Lexoforms

Godkend databehandleraftalen i Lexoforms

Hvis din databehandler udsender databehandleraftaler gennem Lexoforms eller hvis du er databehandler og modtager en aftale fra en dataansvarlig, så har vi gjort det lidt lettere for dig at finde vej gennem forløbet i forbindelse med godkendelsen af aftalen.

Første skridt er at du modtager en mail fra Lexoforms-systemet med besked om at der er en databehandleraftale klar til underskrift.

Klik på linket i mailen og bliv sendt videre til selve godkendelsen.

Før du gå igang skal du sikrer dig at du kender den mailadressen du har modtaget mailen på (det gør du helt sikkert) og så skal du sikrer dig at du har din mobiltelefon ved hånden. Det skal være den mobil med det nummer der er opgivet til databehandleren, du skal bruge den i forbindelse med login.

Derefter skal du følge proceduren omkring login som vist herunder.

OBS – hvis du er databehandler

Hvis du modtager aftalen som databehandler, så er der en ekstra opgave – du skal tilføje evt. underdatabehandlere inden du godkender aftalen. Det er vigtigt fordi du ikke må anvende andre underdatabehandlere, end dem der er nævnt/godkendt i aftalen.

Godkend, eller afvis, aftalen

Nu hvor du er logget ind i systemet skal du godkende (eller afvise) databehandleraftalen.

Klik på “Næste” på velkomstsiden så kommer du til selve aftalen. Læs den godt igennem og vær sikker på den er som den skal være og klik så på “Næste”

Nu er du på skærmbilledet hvor du skal godkende eller afvise selve aftalen.

Hvis du godkendte aftalen vil du få en bekræftelsesside og så snart din databehandler har underskrevet aftalen vil du modtage en underskrevet kopi via mail.

Så har du underskrevet din databehandleraftale – er du interesseret i at høre mere om løsningen, eller helt generelt bare høre om hvordan vi hjælper virksomheder og organisationer med at forankre deres GDPR processer så de giver værdi – så kontakt os endelig.

Vipindi er godkendt Lexoforms rådgiver siden 2018.