ORGANISATIONSUDVIKLING

Ledersparring – Coaching – Mentor

I en travl hverdag med mange ledelsesmæssige udfordringer kan en udenforstående sparringspartner se med nye øjne på din hverdag og dine udfordringer og hjælpe dig til at finde gode måder at håndtere dem på.

Ledersparring i en travl hverdag

At være (ejer)leder kan være en ensom post og vi kan vist alle nikke genkendende til situationen hvor driften tager for meget af tiden, det er svært og ofte umuligt, at få frigjort tid til udvikling eller håndtering af kritiske opgaver.

Coaching er en samtale med en kvalificeret og erfaren konsulent, der faktisk forstår, hvad det er du snakker om. Når du får coaching og ledersparring, får du rum til at tale, du får spørgsmål der får dig til at undres – og du får råd og ideer. Du får grin og en interesseret lytter.

Du får hjælp til at fastholde dit fokus og eksekvere på de vigtige opgaver, til at udfordre dig selv – og til at afprøve nyt hjemme i dagligdagen.

…at være en god leder kræver mod til at leve livet farligt. At være en god leder kræver mod til at gå ind i konflikter, mod til at stille spørgsmål ved indgroede vaner og forestillinger og mod til at træffe upopulære beslutninger. At være en god leder kræver selvfølgelig også evner til at leve sig ind i andres følelser og problemer, evner til at motivere og inspirere, evner til at se og udvikle potentiale i andre mennesker og meget, meget mere…

Erik Ernø-Kjølhede
direktør og ph.d i ledelse

Ledersparring kan finde sted på mange forskellige måder. Vi finder sammen en form der fungerer for dig. Sparringen kan foregå i afslappede rammer hos os i de flotte omgivelser i og omkring Ferskvandscentret i Silkeborg, hvis det er en fordel for dig at komme ”hjemmefra.

Sparringen kan også foregå på din arbejdsplads, hvis det er mest praktisk og hjælpsomt.

Som din sparringspartner, hjælper vi med sparring omkring beslutningerne og vigtigst af alt, vi hjælper dig med af få skruet hverdagen sammen, så du også får ført beslutningerne ud i livet.

Det drejer sig ikke om at arbejde flere timer, men om at få fokus på de vigtige mål og opgaver – dem der oftest drukner i dagligdagen.Vi kan hjælpe dig med at få eksekveret på de vigtige ting, så du når dine mål og virksomheden udvikles. 

Ledersparrings forløb strækker sig oftest over en længere periode hvor vi mødes jævnligt og får arbejdet os igennem udfordringerne

Skal vi tage en snak?

Når du kontakter os via formularen skal du vide at vi behandler dine personoplysninger. Det gør vi for at kunne svare på din henvendelse og håndtere din anmodning.

Derudover skal du vide at vi sletter oplysningerne når vi ikke længere har behov for dem, eller er forpligtet til at opbevare dem jf. lovgivningen.

Læs mere i vores Persondatapolitik.