ORGANISATIONSUDVIKLING

Projektledelse

Vi har stor erfaring med udvikling af og ledelse af projekter generelt og med speciale i organisationsudvikling og it-projekter.

Effektiv projektledelse

Vi hjælper i forbindelse med implementeringen, som en aktiv partner i udarbejdelsen af projektet eller som effektiv projektleder. Vi arbejder med dit projekt, både langsigtet og ”her-og-nu”, hvadenten det drejer sig om fortløbende eller tidsbegrænsede opgaver inden for projektledelse, certificeringer eller processoptimering.

Vi har stor erfaring med udvikling af og ledelse af projekter generelt og med speciale i organisationsudvikling og it-projekter.

Vi hjælper med:

  • Koordinering
  • Opgavedefinition
  • Projektstyring
  • Opgavestyring
  • Leverandørudvælgelse
  • Styring af underleverandører
  • Overblik

Vi har mange års erfaring med styre udviklingen, sikre fremdriften og overholdelse af tidsplaner i projekter.

60 års erfaring

Vi har over 60 års erfaring at bygge på – en erfaring der gør at vi ikke er bundet af en bestemt projektmodel eller et bestemt værktøj – men anvender de metoder og processer der er bedst egnede i situationen.

En af vore væsentlige styrker er forståelse af og respekt for kommercielle forhold, der gør sig gældende i alle virksomheder og som kan påvirke gennemførelsen af projektet. Sagt på jysk, så ved vi at projekters udvikling sjældent er statiske, eller følger den fastlagte plan og vi er klar til at håndtere ændringer.

Jeg valgte udfra faglighed, tillid og troværdighed.
Samarbejdet er præget af god sparring og man bliver som kunde fulgt helt til mål.

Bent Hargaard
Indehaver, Hargaard Vinimport

Beslutninger med udgangspunkt i virksomheden

Det er afgørende at vi ikke blot gennemfører et projekt fordi det er blevet besluttet, men fordi det fortsat er rigtigt at gøre. Derfor er vi altid fokuserede på at reagere på den nye situation, håndtere den og få afklaret om projektet fortsat skal udvikles som planlagt eller om fokus skal ændres.

Det valg skal altid træffes med udgangspunkt i virksomhedens – og ikke projektets – interesse.

Skal vi tage en snak?

Når du kontakter os via formularen skal du vide at vi behandler dine personoplysninger. Det gør vi for at kunne svare på din henvendelse og håndtere din anmodning.

Derudover skal du vide at vi sletter oplysningerne når vi ikke længere har behov for dem, eller er forpligtet til at opbevare dem jf. lovgivningen.

Læs mere i vores Persondatapolitik.