KONSULENTYDELSER

Teamudvikling.

Teambuilding

Teamudvikling er udviklingen af evnerne til at samarbejde i en gruppe, som har fælles opgaver.

Skab bedre resultater sammen

Teamudvikling handler om at skabe bedre resultater sammen, at få nye færdigheder og opstille klare mål for teamet. Teamudvikling ikke bare en lær-hinanden-at-kende-aktivitet, men et klart defineret forløb, der skal hænge tæt sammen med organisationens målsætninger, strategier og værdier.

Teamudvikling er ikke et en-dagskursus eller workshop, det er et forløb hvor der er læring gennem hele forløbet og hvor alle teammedlemmer får nye færdigheder, forståelser og motivation. Forløbene er både sjove spændende, men først og fremmest er de lærerige og store skridt frem mod bedre ydende team, gode resultater og holdbare relationer.

Brug hinandens styrker og forskelle

Et professionelt fodboldhold kan kun skabe ekstraordinære resultater når alle spillerne bruger hinandens styrker og forskelle. På samme måde kan et team kun lave bedre løsninger og resultater, når teamleder og teamets medlemmer formår at sætte teamets forskelle i spil. Nøglen til succes skal findes i teamets holdånd (kulturen). Vore forløb i teamudvikling er tilpasset den konkrete opgave, men ofte tager vi udgangspunkt i JTI Teamkompas – et godt værktøj til at få overblik over kompetencer og potentiale i teamet. 

Læs også om vores TEAM-udvikling med JTI

Det siger vores kunder

Glade medarbejdere kan smages i sovsen

Jan Borregaard har været tilknyttet forløbet som konsulent. I samspil med medarbejderne har han gjort de abstrakte strategiske overvejelser konkrete og praktisk brugbare.

Conny Thorhauge Rønnov,
Mad og Måltidschef, Vores Køkken

Skal vi tage en snak?

Når du kontakter os via formularen skal du vide at vi behandler dine personoplysninger. Det gør vi for at kunne svare på din henvendelse og håndtere din anmodning.

Derudover skal du vide at vi sletter oplysningerne når vi ikke længere har behov for dem, eller er forpligtet til at opbevare dem jf. lovgivningen.

Læs mere i vores Persondatapolitik.