Det siger vore kunder om os

Farvel til arbejdsbyrder og dårlig samvittighed

Brian varetager opgaven, som om han var en del af vores organisation ved både at orientere og engagere medarbejderne på en virkelig god måde. Han er både dygtig, tillidsvækkende og behagelig at arbejde sammen med.

Dybt kendskab giver stor tillid

Vi lykkes med at italesætte uenigheder og finde levedygtige kompromiser, og helt afgørende går vi altid fra møderne med klare aftaler om, hvad næste skridt er og hvem, der gør hvad.

Uformelt, konstruktivt og produktivt

GDPR blev brudt ned i overskuelige etaper, som blev afviklet med de relevante personer i organisationen, og før vi så os om, krævede vedligeholdet kun mindre indsatser rundt om i organisationen.

Viden på området og variation i processen

En vigtig årsag til, at samarbejdet kører så godt, er, at Jan altid er lydhør over for vores ønsker. Han er let at samarbejde med og har en masse gode metoder i sin værktøjskasse. Han er god til processer, er en dygtig formidler.

Glade medarbejdere kan smages i sovsen

Jan Borregaard har været tilknyttet forløbet som konsulent. I samspil med medarbejderne har han gjort de abstrakte strategiske overvejelser konkrete og praktisk brugbare.

Vi føler os holdt i hånden

I det hele taget har det været en nem og smidig proces, hvor kompliceret stof er blevet gjort letforståeligt og tilgængeligt, alt imens vi hele tiden har fået klare tilbagemeldinger, der er nemme at arbejde med.

Ro, tillid og tryghed

Jan besidder en systemisk, anerkendende tænkning, der matchede mit ønske om måden at drive en arbejdsplads på. Han har en dybt professionel tilgang til emnet og de mennesker, processen involverer. Han gør dét, han siger, og et ord er altid et ord med Jan.

Skal vi tage en snak?

Når du kontakter os via formularen skal du vide at vi behandler dine personoplysninger. Det gør vi for at kunne svare på din henvendelse og håndtere din anmodning.

Derudover skal du vide at vi sletter oplysningerne når vi ikke længere har behov for dem, eller er forpligtet til at opbevare dem jf. lovgivningen.

Læs mere i vores Persondatapolitik.